Inici Centenari

Història amb Veu

Butlleti de Notícies

Últimes notícies

Més Visitat

CENT ANYS

the-endEstimats confrares, el proper dissabte dia 26 de novembre de 2011 a la Parròquia de Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia, a les 20 hores tindrà lloc la CELEBRACIÓ EUCARÍSTICA amb motiu de la CLAUSURA DEL CENTENARI DE LA CONFRARIA DEL SANTÍSSIM CRIST DE LA FE. 

En acabar la missa es durà a terme el SOPAR DE CLAUSURA a la seu de la Confraria.

Per tal de confirmar l’assistència al sopar caldrà abonar 5€, els confrares interessats podran fer-ho de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00 hores a la Casa dels Llauradors.

Per tal de comprovar si hi tindrem prou lloc, preguem que tot aquell confrare interessat en assistir al sopar confirme la seua assistència abans del dilluns dia 21 a les 20:00 hores.

Us esperem a tots.

Sense confrares no hi ha celebració.

Rebeu una cordial salutació.

 

Concurs de fotografia

Fes clic en Setmana Santa!

De nou ens fiquem en contacte amb tots vosaltres, confrares del Crist o d’altres confraries, no confrares, visitants que gaudeixen de la Setmana Santa Alcudiana a tothom en general, per comunicar-vos que hem organitzat el Primer Concurs de Fotografia de la Setmana Santa de l’Alcúdia.
Ens hem proposat este concurs com el preludi de contar una història, la història de la Setmana Santa de l’Alcúdia any darrere any on els protagonistes seran els personatges de les vostres fotografies.
En tota la Setmana Santa són molts els que trauen la càmera al carrer per immortalitzar diferents moments dels trasllats i de les processons, molts són els que es fotografien a casa revestint-se en companyia de grans i menuts.
Per què no aprofitar estes fotografies per fer un poquet més gran la Setmana Santa de l’Alcúdia i a més a més guanyar un dinerets?
1er Premi: 200€ i diploma.
2on Premi: 100€ i diploma.
3on Premi: 75€ i diploma.
Esperem que us agrade la proposta i col·laboreu amb les vostres obres. Trobareu les bases per a que les pugau descarregar tant a la web com al facebook, si les voleu al vostre correu us les enviarem gustosos, també les trobareu impreses en diferents botigues de l’Alcúdia, a l’Ajuntament i a la Casa dels Llauradors en horari de vesprada.
 
Descarregar-me les bases: BASES DEL CONCURS
Descarregar-me el cartell del concurs: CARTELL DEL CONCURS
Teniu molt de temps per presentar les fotos, des del 25 d’abril fins al 31 de maig de 2011.
No oblideu que sense vosaltres el que volem contar no seria possible.
 
Gràcies!
 

Dades d’interés per a la Setmana Santa 2011

 En primer lloc assenyalarem que des del passat dimarts 12 d’abril a la Casa dels Llauradors i fins el 19 d’abril, Dimarts Sant, de 18 a 20 hores es podrà comprar el tiquet per al dinar del Diumenge de Pasqua.

 
Del tema dels bàculs tenim que comunicar-vos que estava tot preparat per rebre els bàculs el dissabte passat i a causa de circumstàncies no relacionades amb la gestió de la Confraria sinó de la empresa encarregada de la fabricació i distribució el passat dissabte, lamentablement, els bàculs no hi estigueren apunt com tampoc el passat dijous.
 
Per fi el divendres estaven i els poguereu replegar.
 
El proper dilluns dia 18 de 19:00h. a 21:00h. els que no passareu el divendres podreu replegar-los a la Seu de la Confraria on també podreu comprar el tiquet del dinar.
 
De nou volem donar-vos les gràcies per la paciència i un fum de disculpes per les possibles molèsties ocasionades.
 
El divendres dia 15 a les 22:00h. en el Calvari, la imatge del Crist de la Fe va participar al Via Crucis parroquial donant així el tret d’eixida a la Setmana Santa de l’Alcúdia.
Podeu vore una notícia relacionada en: http://www.riberaexpress.es/?p=5366
 
Durant el trasllat des del Dosser fins al Calvari ja es van veure alguns tapissos de Setmana Santa. Us animem a tot aquell que encara no el tinga penjat a que participe activament en la Setmana Santa de l’Alcúdia penjant el tapís al seu balcó.
 
Que es note que l’Alcúdia ja viu la Setmana Santa.
 
Per viure la Setmana Santa com cal us adrecem al següent enllaç: Actes de Setmana Santa 2011, per tal de conèixer de primera mà quins són els actes en els que la Confraria del Santíssim Crist de la Fe participarà.
 
Aprofitem la notícia per recordar-los a tots els interessats que el dissabte dia 16 d’abril a les 20:00h., en l'Església parroquial, celebració de l'Eucaristia per tots els confrares difunts i al finalitzar es proclamarà el PREGÓ DE SETMANA SANTA 2011 a càrrec de la Sra. Rosabel Ribes Abel.
 

Repartiment de bàculs, estampes i camisetes

 El dissabte dia 9 d’abril des de les 11:00 a les 13:00 hores i des de les 16:00 fins les 19:00 hores tots els confrares cal que passen a arreplegar els nous bàculs per a les processons a la Seu de la Confraria a la Seu de la Confraria.

 
Els confrares amb algun tipus de deute econòmic amb la confraria es ficaran al dia abans d’abonar el bàcul i poder replegar-lo.
 
A més també es repartiran les aproximadament 50 estampetes commemoratives per cadascun dels confrares.
 
Es necessari l’assistència de tots els confrares per dir-nos la talla de la camiseta i així podrem lluir tots el Diumenge de Pasqua, la camiseta commemorativa del centenari.
 
En cas de no acudir i no dir-nos la talla, la confraria no es farà responsable dels possibles problemes que poden ocórrer en el moment de repartir les camisetes.
 
Feu extensible aquesta notícia a tothom.
 
US ESPEREM!
 

Exposició_Dosser Commemoratiu

El dissabte dia 9 d’abril a les 21:30 al C/ Sant Francesc, 25 tindrà lloc la benedicció del Dosser de la Confraria del Santíssim Crist de la Fe que donarà pas a la inauguració de l’Exposició del Centenari: 

1910_2010 [cent anys amb tu] CRIST DE LA FE
 
Aquesta exposició romandrà oberta fins el 30 d’abril de dilluns a dissabte de 19:00 a 21:30 hores i els diumenges de 12:00 a 14:00 i de 18:00 21:00 hores.
 
Pots vore el díptic explicatiu de l’exposició si fas clic ací: Díptic explicatiu
 
Feu extensible aquesta notícia a tothom.
 
No deixeu passar l’oportunitat de visitar-la.
 
US ESPEREM!!

 

 
Més articles...