Inici Centenari Tret d'eixida

Història amb Veu

Butlleti de Notícies

Últimes notícies

Més Visitat

Tret d'eixida

El 25 de novembre de 1910, 32 persones crearen la primera confraria del Crist coneguda a L'Alcúdia. Per eixe motiu el proper dissabte dia 27 de novembre de 2010 a les 20:00 hores a la Parròquia Sant Andreu Apòstol de L’Alcúdia celebrarem una missa en honor de tots els membres que han sigut i són confrares del Santíssim Crist de la Fe des de 1910 a 2010. Com que celebrar una data així és formar part de l’historia de la confraria us convidem encaridament que hi acudiu al acte religiós.

Després de la cerimònia a la Sala JUCAIS i com no, d’una manera més lúdica i festiva, la confraria està organitzant un sopar de germanor per a tots els confrares.
Actualment estem configurant l’organització i tipus de sopar que s’intentarà oferir depenent de la conjuntura econòmica del moment. Us mantindrem puntualment informats del com i quina manera celebrarem aquest sopar des d’aquesta pàgina web i des del facebook.

Recordar-vos que vosaltres com a confrares també sou part de la celebració, sense la vostra participació aquest centenari no té cap sentit