Inici Centenari Seguiment de la iniciativa nadalenca

Història amb Veu

Butlleti de Notícies

Últimes notícies

Més Visitat

Seguiment de la iniciativa nadalenca

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Temps enrere la Confraria del Santíssim Crist de la Fe us va comunicar que amb motiu de la celebració del Centenari de la Confraria estava realitzant-se un Betlem Monumental de 6x4m., que s’ubicarà a l’Església de Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia.
 
La Junta desitja que els confrares s’involucren directament en aquesta tasca, col·laborant econòmicament en la mesura de les seues possibilitats, mitjançant l’aportació de les figures que poblaran el Betlem.
 
Ja comptem amb 770 € per a la realització del Betlem i la compra de noves figures. Passem a enumerar les diferents persones que ja han començat a col·laborar amb la iniciativa nadalenca que el Crist està duent a terme: Juan Enrique Vallés Martínez, família Lapeña Arocas, família Vanaclocha Martínez, família Martínez Tapia, família Fernández Zapata, Ricardo Trescolí Trescolí, David Trescolí Trescolí, família Inma Guerrero, família Tadeo Serrano Avellán, Victor Vallés Chisvert, Rosa Chisvert Rodríguez, David Vallés Chisvert, Javier Vallés Chisvert, família Bou Clemente i la família Tàpia Cascales.
 
Recorda que per a col·laborar tan sols cal ingressar l’aportació desitjada al compte que la Confraria té obert a la Caixa Rural de l’Alcúdia. Seguirem informant de les noves col·laboracions. No oblides que aquest Betlem Monumental serà beneït el 8 de desembre, a les 12:15 h. Totes les imatges que apareixen en aquest article són les noves figures adquirides gràcies a l’aportació de les persones esmentades abans.