Inici Centenari De gom a gom

Història amb Veu

Butlleti de Notícies

Últimes notícies

Més Visitat

De gom a gom

El dissabte 26 de febrer el Saló Artístic de l’Alcúdia va acollir la representació de la Passió Vivent a càrrec de l'Agrupació Cultural la Passió de Benetússer amb una assistència massiva de públic, i fins ara, les crítiques rebudes han sigut molt bones.

Més de 650 persones pogueren gaudir d’aquesta representació.

L'assistència a l'obra de teatre va ser tot un èxit i va desbordar les nostres previsions.

Gràcies a la vostra col·laboració i assistència hem aconseguit que el Saló Artístic mostrara un ple absolut amb un aspecte magnífic. Heu sigut un públic entregat i agraït, que va saber gaudir de l'obra, mostra dels vostres aplaudiments sense reserves. El no dur micròfons no va pertorbar en absolut el desenvolupament de la funció gràcies al silenci, que es produí en la majoria d’escenes, diu molt a favor de la qualitat de la mateixa.

Per a nosaltres ha sigut una enorme alegria poder compartir aquest moment amb tots vosaltres.

Gràcies també a l'Agrupació Cultural la Passió de Benetússer amb els quals hem mantingut una relació molt propera i de mutu enteniment amb els quals esperem seguir col·laborant amb activitats tan entranyables en el futur.

Podeu gaudir de moltes fotos, tant del muntatge com de la representació, al nostre perfil de facebook. Prompte penjarem un fotomuntatge de la representació amb més fotos que ens han enviat. Us animem a que envieu totes aquelles fotos que estimeu oportunes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .